Matkalla tänään, osa 1

Hieman vajaan vuorokauden yhtäjaksoisen valvomisen jatkeeksi 21 tuntia matkustamista (josta muutaman tunnin toki sai nukuttua) ja Floridan kuumankosteaan ja ahdistavaan iltaan. Tätä kirjoitettaessa kello taitaa olla noin 23 paikallista aikaa, oikean ajankin selvillesaaminen oli aika projekti, lentokone kun väitti paikallisen ajan olevan jotain ihan muuta kuin lentokentän taulut ja kuulutukset.

Aamulla sitten limusiinilla ensin johonkin S- tai K-Market -tyyliseen kauppaan ostamaan limuja sekä vesipulloja mukaan laivalle ja sitten suoraan satamaan. Aika vähiin jää Miamin näkeminen näiden päivien osalta, keskellä risteilyä on yksi päivä taas Miamissa ja risteilyn jälkeen toinen jolloin ehtisi taas muutaman tunnin leikkiä turistia ennen kuin pitää lähteä lentokentälle – joka tapauksessa aika liikkuvaista tälläinen matkustaminen.

Tulipa sitten Lontoossa Atlantin ylittävää lentoa odotellessa välillisesti huomattua kuinka vaikea on tosiaan päästää irti "omasta jutusta" vaikka tietää että asioita hoitaa osaava ja fiksu ihminen. Tässä alkaa ymmärtää yhden miehen firmansa isomman kokonaisuuden osaksi myynyttä ex-pomoa vähän paremmin, joissain tapauksissa yrittäjän on vain äärettömän vaikea päästää irti.

Comments are closed.