Nimimerkin rekisteröimisen järjettömyydestä (tapaus Blogisisko)

Kävin jo kuukausi sitten asian viimeksi velloessa pinnalla kommentoimassakin Blogisisko-blogiin, jonka kirjoittaja Anna Amnell on päättänyt hakea tavaramerkki-rekisteröintiä nimimerkilleen "Blogisisko". Nyt Amnell (tai hänen nimeään käyttävä) on käynyt vaatimassa että loistava.info:n blogikirjoitus pitäisi poistaa asiattomana.

Saapa nähdä mitä kaikkea tästä vielä seuraa siinä vaiheessa kun tuo elinkeinotoiminnassa suojaava tavaramerkkirekisteröinti menee joskus läpi.

EDIT: Samantien julkaisun jälkeen huomasin että tavaramerkkirekisteröinti onkin mennyt läpi 13.5. eli sen jälkeen kun tutustuin asiaan viimeksi, eli ilmeisesti sen innoittamana Amnell yrittää saada netistä poistettua kaikkia kirjoituksia joissa Blogisisko-tapauksesta puhutaan negatiiviseen sävyyn – onnea matkaan.

2 Responses to Nimimerkin rekisteröimisen järjettömyydestä (tapaus Blogisisko)

  1. hlehto kirjoitti:

    En ole ihan varma, mutta veikkaisin, että kyseessä saattaa olla tuo postauksessa olevan "väärän" Blogisiskon kommentti, jonka osoitteena on WordPress.com-blogi. Poistopyyntö ei välttämättä liity kirjoitukseeni, joten ei mennä asioiden edelle.

    • Jussi kirjoitti:

      Henry: Tuo on itseasiassa hyvinkin mahdollista – siitä huolimatta olen edelleen vakaasti sitä mieltä että ko. henkilö tekee ymmärtämättömyydellään ja jatkuvasti epäonnistuvalla viestinnällä itselleen paljon enemmän hallaa kuin kukaan olisi voinut tehdä blogisisko-sanaa käyttämällä tehdä ennen sitä alkuperäistä huhtikuista blogausta.