Elisa harhaanjohtaa sähköpostimarkkinoinnillaan

Sain juuri äsken Elisalta sähköpostiini mainoksen:

From: Elisa <no-reply@elisa.fi>
Subject: Tärkeää tietoa taloyhtiösi nettiyhteyksistä

Tervetuloa Elisan huippunopeaan laajakaistaverkkoon
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sinulle se tarkoittaa mahdollisuutta 50 megan
laajakaistayhteyteen ja Elisa Viihde -palveluun.

....

Otsikon ja tervetulotoivotuksen perusteella voisi olettaa että taloyhtiö olisi tehnyt jotain sopimuksia Elisan kanssa, mutta näin ei todellakaan ole (olen itse yhtiön hallituksessa ja viimeisin kokous oli eilen illalla) joten pidän tuota viestiä vähintäänkin harhaanjohtavana.

Tuo mainoksen Elisa Viihde 50 megan nettiyhteydellä on nimittäin toteutettavissa nykyään ihan normaaleita puhelinkaapeleita pitkin asuntokohtaisesti eikä vaadi taloyhtiön sotkemista asiaan mitenkään ja tuo otsikko on tehty vain kuluttajien hämäämiseksi verhoamalla tarjous mukamas taloyhtiön kanssa tehdyksi.

Tekisi melkein mieli lähettää tuo Kuluttajavirastoon, mutta ellei asiasta nousisi nopeasti isompaa älämölöä, viestiin vastattaisiin (jos vastattaisiin) parin vuoden kuluttua jotain ympäripyöreää..

One Response to Elisa harhaanjohtaa sähköpostimarkkinoinnillaan

  1. [...] Jussi Paju kritisoi Elisan markkinointiviestiä, joka on otsikoitu "Tärkeää tietoa taloyhtiösi nettiyhteyksistä": "Otsikon ja tervetulotoivotuksen perusteella voisi olettaa että taloyhtiö olisi tehnyt jotain sopimuksia Elisan kanssa, mutta näin ei todellakaan ole (olen itse yhtiön hallituksessa ja viimeisin kokous oli eilen illalla) joten pidän tuota viestiä vähintäänkin harhaanjohtavana. [...]