Niitä päiviä

Tämä päivä on mennyt niin hyvin putkeen että epäilen edelleen selviänkö hengissä nukkumaan.

Aamulla lähdin suoraan sängystä siirtämään auton pois taloyhtiön parkkipaikan lumienpoiston tieltä, enkä huomannut/muistanut tuossa meidän kujalla olevaa katukunnossapidon talvisin käyttämää kiinteää siirtokehoitusta parillisten viikkojen tiistaisin -> kun lähdin iltapäivällä keskustaan, auto oli lähisiirretty.

Pitkään valmisteltua ja jo muutamaan kertaan viivästynyttä oman SaaS-tuotteen käyttöönottoa päivällä tehdessä törmäsin vanhojen tietojen vanhemmasta systeemistä siirtämisessä ongelmaan, joka esti koko käyttöönoton toistaiseksi.

Keskustaan toimistolle päästyäni havaitsin, että tänään Saksasta saapunut kahden lavan tukkukuorma olikin puoliksi väärin, eli toinen meille tuotu lava olikin ihan toiselle firmalle menossa olevia teräslavuaareja tms. LVI-tarvikkeita -> ristiin menneet lavat saadaan vaihdettua ehkä jo keskiviikkona.

Keskustasta palatessani virolainen duunari suomalaisen firman kuorma-autolla vaihtoi kaistaa suoraan päälle, -> oma auto näyttää nyt tältä.

Korikorjaamolla suoritetun valokuvaussession kautta porukoille asentamaan Elisa Viihdettä ja juuri kun sain kaikki piuhat kiinni ja uuden digiboksin ensimmäistä kertaa päälle, niin Keravan Energia suoriutuu reilun 20 minuutin sähkökatkoksella.

Palatessa en sentään ajanut ojaan tms, olisi ollut aika todennäköistä että auto olisi jäänyt sille tielleen. FML.

Comments are closed.