Parranajohärvelit saapuivat

Tänään postisetä oli kiikuttanut saapumisilmoituksen paketista, eli sunnuntai-iltana tilatut ja maanantaina lähetetyt tuotteet tulivat The Shaving Shackista kolmessa työpäivässä Suomeen.

Kun pääsin avaamaan pakettia, havaitsin varsin nopeasti että santelipuun hajuinen partasaippua oli niin voimakkaantuoksuinen että en voinut kuvitellakaan ottavani sitä käyttöön – olen suhteellisen hajuherkkä eikä näiden suhteen osannut vielä varautua, selkeästi joku huomattavasti miedompi tai jopa hajusteeton vaihtoehto olisi ollut parempi.

Myöhemmin kotimatkalla piti sitten käydä vähän kiertelemässä ja lopulta hankkimassa yksi ainoista järkevistä Suomesta myymälätuotteena myytävistä oikeista partavaahdoista, eli The Body Shopin For Men Maca Root -partavaahto 125ml tuubissa. Isompi 200ml pakkaus on tavallaan hieman kätevämmän oloinen laakea hiusvahapurkkia muistuttava purkki, josta massaa voinee ottaa vaahdotettavaksi suoraan sudillakin, mutta tässä kokeiluvaiheessa en halunnut ostaa enempää kuin on pakko kokeillakseen.

Samalta ostosreissulta tarttui mukaan myös pari tätä tarkoitusta varten pyhitettyä pientä pyyhettä sekä Anttilan poistohyllystä puoleen hintaan alennettu yksinäinen matala ruskea Teema-muki vaahdon sotkemista varten. Aikamoista välineurheiluahan tästä kuitenkin tuli mutta toisaalta tököttejä ja teriä lukuunottamatta muut hankinnat kestävät ongelmitta vuosia, parhaimmillaan jopa vuosikymmeniä.

Sinänsä tämä ns. Wet Shaving on kuitenkin kovin koukuttavaa puuhaa eikä ole suomalaisistakaan keskusteluketjuista vaikea löytää tämän parranajotavan nimeen vannovia joilla on kaapeissaan kymmeniä erilaisia partahöyliä – jos jossain niin tässä puuhassa huonojen välineiden heikkoudet kokee nahoissaan. :)

Seuraavassa kirjoituksessa ajatuksia ja havaintoja ensimmäisestä ajokerrasta.

2 Responses to Parranajohärvelit saapuivat

  1. Julius kirjoitti:

    Stockmannilta saa hajustamatonta partasaippuaa.

    • Jussi kirjoitti:

      Stockmannilla kävinkin mutta itse en keskustasta löytänyt ja henkilökunnalla tuntui olevan muuta tekemistä joten jätin väliin. Body Shopin cremeä oli kuitenkin kehuttu ja se vaikutti ensikertalaisena ihan kelvolliselta.