Älähdys hiljaisuudessa

Viimeaikoina on ollut taas niin kiire, että ei ole toivoakaan esimerkiksi järkevistä blogikirjoituksista, olenkin viimeaikoina enemmän yrittänyt keskittyä juttelemaan blogosfäärin asukkien kanssa naamatusten.

Kuten monien muiden sosiaalisten verkkohässäköiden kautta jo suuri osa lukijoista tietää, jälkeenpäin ajateltuna ehkä hieman yläkanttiin annettu tarjous kämpästä meni läpi ja ellei kosteusmittaus osoita mitään paljastavaa, joulukuun alkaessa pitäisi kamojen olla uudessa kämpässä Pihlajamäessä ja vuokralla asumisen ainakin toistaiseksi historiaa – kantakaupungin vuokraorjuudesta lähiöön siis.

Ja vaikka tämä näin 9 päivän ikäisenä onkin jo wanha, se on silti yksi parhaita Der Untergang -tekstityksiä tähän mennessä

(Sillä ei tietenkään ole merkitystä että puhuttuja paikannimiä on voitu käyttää suoraan ;))

Comments are closed.