Matkahuolto epäonnistuu

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan on pakko blogata yhteistyökumppanista jonka kanssa edes neuvottelu ei auta.

Olen pitänyt isoa ja byrokraattista Itellaa kankeana yhteistyökumppanina mutta kyllä nyt on vihdoin pakko uskoa se, mitä useammatkin tutut ovat sanoneet kuultuaan meidän keskittäneen vajaa vuosi sitten lähetyksemme pääosin Matkahuoltoon: Matkahuolto ei useimmissa tapauksissa korvaa vahingoittamiaan lähetyksiä vaikka ne olisi asianmukaisesti merkitty särkyviksi tai erilliskäsiteltäviksi.

En valitettavasti saanut kielteisen korvauspäätöksen tehneeltä henkilöltä vastausta siihen, mitä Matkahuollon särkyville lähetyksille vaatima erilliskäsittelymaksu sitten kattaa jos se ei edes vaikuta lähetyksen korvattavuuteen silloin kun lähetys vaurioituu ja lähetys kuitenkin on pakattu Matkahuollon oman rahdinkuljetussäännön mukaan, eli "tavara on pakattu niin hyvin, ettei se huolellisesti käsiteltäessä vähene tai vahingoitu".

Pahimmillaan tämä tarkoittaa sitä että joudumme palaamaan lähipostimme juuri sulkeneen Itellan vielä heikompaan palveluun yksinkertaisesti siitä syystä että Itella sentään korvaa vahingoittamansa lähetykset.

One Response to Matkahuolto epäonnistuu

  1. [...] toiminta korvaustapauksissa ei miellytä Jussia: "Olen pitänyt isoa ja byrokraattista Itellaa kankeana yhteistyökumppanina mutta kyllä nyt [...]