Hei hei, Nivea

Olen useamman vuoden ajan käyttänyt Nivea for Men -sarjan naamanpuhdistustuotetta siinä toivossa että peilistä tuijottavan kuvajaisen saisi pidettyä edes jotenkin siedettävänä. Kuten käytännössä kaikki muutkin tuon tyyliset kemikaalituotteet, tuokin on varsin hinnakasta ja tapanani onkin ollut hankkia tarjouksista useita tuubeja kerralla joten hintoja ei ole normaalisti tullut juurikaan seurailtua.

Satuin viime viikon lopulla kuitenkin sattumalta tutkailemaan paikallisen S-Marketin ihmiskemikaalihyllyä ja vaikka en ko. tuotetta varsinaisesti etsinytkään, jotenkin aloin ihmettelemään sen puutetta.

Tarkemmalla tutkimisella löysin hyllystä uuden pakkauksen, joka vaikutti kovin pieneltä. Pitihän purkki ottaa vielä lähempään tarkasteluun ja totta tosiaan, uusi pakkaus on 33% pienempi kuin edeltäjänsä (aiemmin 150ml, nyt lentomatkaystävällinen 100ml) ja hinta vaikuttaisi olevan melkolailla sama, eli reilut 6 euroa. Aikaisemminkin kalliilta tuntunut hinta on nyt siis pompsahtanut ehkä jopa kolmanneksella.

Eipä tarvitse enää noitakaan ostaa sitten kun nykyinen isompien pakkausten varasto kotoa loppuu.

2 Responses to Hei hei, Nivea

  1. Mike kirjoitti:

    Lopetin itse Nivean mössöjen käytön huomattuani, kuinka paljon miellyttävämpiä Lorealin äijäsarjan vastaavat ovatkaan. Eiväthän nuokaan halpoja ole, mutta eiväthän nämä kauneushöpölöpöt ikinä.

  2. [...] Jussi havaitsi Nivea for Men -kasvojenpuhdistustuotteen pakkauksen pienentyneen, mutta hinta oli pysynyt ennallaan: "Tarkemmalla tutkimisella löysin hyllystä uuden pakkauksen, joka vaikutti kovin pieneltä. Pitihän purkki ottaa vielä lähempään tarkasteluun ja totta tosiaan, uusi pakkaus on 33% pienempi kuin edeltäjänsä (aiemmin 150ml, nyt lentomatkaystävällinen 100ml) ja hinta vaikuttaisi olevan melkolailla sama, eli reilut 6 euroa. Aikaisemminkin kalliilta tuntunut hinta on nyt siis pompsahtanut ehkä jopa kolmanneksella." (Mari Koo) [...]