Jatkoa edelliseen

Saunalahden yritysasiakaspalvelun tyttö ei millään ymmärtänyt kuinka se, että puhelinta ei uskalla käyttää yli tuntiin keskellä työpäivää, voisi häiritä liiketoimintaa.

Siirto oli kuulemma jo tehty pariakymmentä minuuttia aiemmin mutta numeroa luovuttava emo oli kuulemma "laittanut sitten vähän enemmän pelivaraa" jonka vuoksi vanha liittymä ei ollut lopettanut vieläkään toimintaansa. Missään ei vain oltu aiemmin kerrottu sitä tietoa jonka sain suullisesti, eli uusi liittymä sitten olisikin toiminut jo jonkin aikaa vaikka vanhakin oli edelleen verkossa.

Soitin sitten paria minuuttia yli puoli viisi selvittääkseni miksi se suurin syy tähän kokonaisuuteen päätymiselle, eli mobiililaajakaistan käyttöä erillisessä modeemissa helpottamaan tullut toinen SIM-kortti suostu kirjautumaan verkkoon.

Vikailmoituksen tehtyäni minua palvellut henkilö sanoi, että sopimusta ei oltukaan avattu loppuun saakka, mutta ongelma on nyt korjattu. Käydyn puhelun jälkeen pääkortiltakin kuulemma häviää verkko hetkeksi ja sen jälkeen molemmat kortit toimivat ok. Nyt on kulunut melko tarkkaan 1,5 tuntia eikä mitään ole vieläkään tapahtunut.

Ehkä sitten ensi viikolla tai jotain.

Huraa, huraa, huraa.

Comments are closed.