Case tappelukoiradokumentti

Ei taas mahdu pieneen päähän mitenkään. Vihtiläinen mainostoimisto- ja eläintarvikeyritystä pyörittävä tappelukoiria kennelissään kasvattanut aviopari on tänään tuomittu vankeuteen ja sakkoihin mm. eläinsuojelurikoksesta, eläinsuojelurikkomuksesta sekä väärennöksestä. Vankeutta saanut mies on lisäksi saanut liiketoimintakiellon, mutta kumpikaan ei saanut eläintenpitokieltoa.

En voi kertakaikkiaan ymmärtää kuinka oikeus voi olla tuomitsematta eläintenpitokieltoa ihmisille jotka tietoisesti ovat kasvattaneet koiria tappelukäyttöön ja vielä väärentäneet niihin liittyviä asiapapereita.

Tuomio tuskin vaikuttaa kennelin tai eläintarvikekaupankaan toimintaan mitenkään koska helpostihan nainen hoitaa kaiken "yksinään". Näin sitä meillä Suomessa, tulee kovasti mieleen talousrikostuomiot joilla ei useimmiten myöskään ole mitään käytännön vaikutusta tuomion saaneen elämään.

EDIT: Muropaketissa on tähän mennessä 165 sivua keskustelua tästä tapauksesta.

Comments are closed.