Köyhyyttä vastaan

Vaikka lähipiiristänikin löytyy hyvin pienellä eläkkeellä kitkuttava henkilö ja avustustarve siis lähelläkin, itselläni on jo lähes kaksi vuotta ollut keskimäärin noin sata euroa Kivan ja sen paikallisten partnereiden jakelemissa mikrolainoissa, joilla autetaan kehittyvien maiden yrittäjyyttä.

Ainakaan toistaiseksi itselläni ei ole ollut mitään ongelmia ja lainatut rahat on aina saanut takaisin. Kerran kävi ilmi, että henkilölle myönnettyä lainaa ei käytetty oikein tai se oli ylipäätään haettu väärin perustein ja silloinkin Kivan paikallinen partneri palautti lainaajille lainasumman kokonaisuudessaan takaisin ja informoi asiasta sen tultua ilmi.

Kiva on helppo ja jopa tässäkin laskusuuntaisessa taloustilanteessa meidän elintasoomme nähden hyvin järkevä ja pieniriskinen tapa auttaa ihmisiä jotka oikeasti haluavat työtä tehden luoda itselleen paremman huomisen.

(via skrubu)

One Response to Köyhyyttä vastaan

  1. Heini kirjoitti:

    Tää kiva-juttu on mulle ihan uusi juttu. Kuulostaa mielenkiintoiselta konseptilta.