Virkavapaa

Menin äsken irtisanoutumaan ja tulin ulos neukkarista omalta kannaltani erittäin mukavan ehdotuksen hyväksyneenä. Kunhan nykyiset hommat sallivat, jään vähintään kahdeksi kuukaudeksi "virkavapaalle" kehittämään omaa firmaa ja sen jälkeen jatkan töitä täällä tarpeen mukaan tuntityöläisenä.

Vaikka tuo jatko toki tuo periaatteessa vähemmän rahaa kuin saman homman tekeminen totaalisen freelancerina, voimassaoleva työsuhde on aika hyvä varasuunnitelma vaikka itse sanonkin. :)

Oman firman taloussuunnittelu on kuitenkin koko ajan perustunut siihen, että X kuukauden kuluttua pitää tehdä satunnaisesti muitakin töitä, eli käytännössä varmaan alihankintaa, jotta saa asumisen lisäksi jotain syötävääkin. Tämä ratkaisu ainakin teoriassa helpottaa tilannetta ihan mukavasti.

Taas yksi askel lähempänä täydellistä yrittäjyyttä..

2 Responses to Virkavapaa

  1. Mari Koo kirjoitti:

    Tuohan kuulostaa hyvältä suunnitelmalta, onnea tulevaisuuteen!

  2. jani kirjoitti:

    Onnea ja menestystä.