Hätätilanne: Uusi siivooja on löydettävä nopeasti

Kirjoitin pari viikkoa sitten uuden siivoojan etsimisestä ja tämänpäiväisen siivouksen jälkeen nykyiseltä firmalta hankitaan avaimet pois vuorokauden sisällä, eli ko. firman palveluksia ei enää käytetä eikä heillä ole asiaa kotiimme.

Kannoimme nimittäin äsken kilokaupalla kotona olleita firman sopimuspapereita, tavarantoimittajien tuoteluetteloita, esitteitä jne sekä puolet eteisen postipinossa olleista posteistamme sekä pahvilaatikollisen muuta sekalaista muuttoroinaksikin kutsuttavaa irtaimistoa roskiksesta takaisin kotiin.

En lähde villeimmässä mielikuvituksessanikaan spekuloimaan miksi esimerkiksi firman papereita sisältävät kasat oli ylipäätään käyty siivoojan toimesta läpi, tai miksi koko postipinomme oli perattu läpi ja kaikki aikakauslehdet yms oli heitetty roskiin. Lisäksi keittiön ja olohuoneen pöydiltä oli heitetty kaikkiaan kolme kirjaa roskiin kaiken muun sälän lisäksi.

Tilanne on käsittämätön, koska sama siivooja on käynyt meillä jo pidempään eikä tälläistä ole aiemmin tapahtunut vaikka nyt puhdistetut pinot ovat olleet asunnossa koko ajan. Asunnossa oli muutakin jätetty normaalista käytännöstä poikkeavalla tavalla, joten herää epäilys siitä että täällä olisikin käynyt joku muu, mutta taas vaihteeksi firman omistajan puhelin ei ole päällä joten asiaa ei tänään voi selvittää.

Rakas blogistanin asukas tai lomavieras, kerro vinkkisi ehdottoman luotettavasta siivoojasta tai siivousfirmasta Helsingin ytimessä. Erityisen suurella ilolla otan vastaan vinkkejä täällä päin toimivista siivousringeistä, arvostamme erittäin korkealle sitä että siivooja on aina sama henkilö. Epätoivoisena voisin jopa luvata sielunkump… ei kun siis maailman mahtavimman siivoojan löytämisestä pienen palkkion. :)

P.S. Nykyinen firma on pienenpieni ja sain vinkin siihen entiseltä työkaverilta joten todennäköisesti ei ole pelkoa että joku muu ko. firmaan törmäisi ainakaan vahingossa – siksi en ainakaan toistaiseksi kerro firman nimeä.

2 Responses to Hätätilanne: Uusi siivooja on löydettävä nopeasti

  1. [...] Jussi etsii kiireisesti vinkkejä siivouspalvelusta Helsingissä, sillä nykyinen sopimus joudutaan katkaisemaan: "Rakas blogistanin asukas tai lomavieras, kerro vinkkisi ehdottoman luotettavasta siivoojasta tai siivousfirmasta Helsingin ytimessä. Erityisen suurella ilolla otan vastaan vinkkejä täällä päin toimivista siivousringeistä, arvostamme erittäin korkealle sitä että siivooja on aina sama henkilö. Epätoivoisena voisin jopa luvata sielunkump… ei kun siis maailman mahtavimman siivoojan löytämisestä pienen palkkion. " (Mari Koo) [...]

  2. Visukinttu-Jarkko kirjoitti:

    Yksi hyvä on ainakin http://www.lekator.fi – sieltä saa toivomuksia esittää sopivan siivoojaparin (eivät koskaan siivouta yksittäisillä siivoojilla, vaan aina parilla) löytämiselle, joka mahdollisuuksien mukaan käy sitten jatkuvasti.