Tällä viikolla opittua

  • Koskenkorva Vodka Long Drink Cranberry 013 on pahaa. PAHAA. Suorastaan loukkaus vodka-karpalo -drinkin olemassaoloa kohtaan.
  • Nebulalla ei mene kovin lujaa, firman koneet ovat kärsineet muutaman kuukauden aikana neljä sähkökatkosta Nebulan Lauttasaaren konehuoneessa. Koneille on jo uusi paikka tiedossa, vielä pitäisi saada jokunen uusi asiakas mukaan niin oman räkin vuokraaminen olisi taloudellisesti järkevää.

    Tarjolla olisi siis serverihotellia, eli konepaikkoja suomalaisen intternetin sydämessä melkolailla omakustannushintaan, eli alk. 49e/kk. Lisää voi udella sähköpostitse, osoite löytyy firman kotisivun alalaidasta.
  • Remppamies tulee tietenkin korjaamaan kylppärilaatoituksen saumaa juuri silloin, kun haluaisi mennä aamusuihkuun vähän pidemmän illan jälkeen. Ei siis suihkua tänään, hmpfh.

One Response to Tällä viikolla opittua

  1. Henkka kirjoitti:

    Mulle ainakin maistui toi 013 erittäin hyvin. Vähän liiankin hyvin.