Posti ei todellakaan ole entisensä.

EDIT (13:55): Päivitetty tilannetietoa kirjoituksen loppuun.

Tilasin firmaan uuden pakettivaa'an Saksasta huhtikuun lopussa. Paketti lähti tulemaan 5.5. ja saapui täällä postikonttoriin 9.5. eli reilusti ennen messumatkaamme.

Kuitenkaan saapumisilmoitusta ei jakelun sekoilun takia toimitettu meille ennen kuin 19.-27.5. välisenä aikana, jolloin olimme itse Saksassa, joten paketin kahden kalenteriviikon säilytysaika ehti reissun aikana umpeutua ja paketti lähti sitten takaisin. (Tuo jakeluhässäkkä on kokonaan oma tarinansa, postia lähetettiin jopa takaisin lähettäjälle merkinnällä tuntematon vastaanottaja.)

Asia selvisi palattuamme matkalta 28.5. ja soitin samantien Itellan asiakaspalveluun jotta paketti ei ehtisi palautua Saksaan asti. Sen jälkeen ei ole kuulunut mitään ennen kuin viime perjantaina 6.6. soitin ja kyselin paketin perään. Puhelun aikana asiaa alettiin selvittämään ja sain myöhemmin sähköpostitse vastauksena tiedon, jonka mukaan "lähetys on tänään laitettu takaisin 00150 Postiin, josta voitte noutaa lähetyksenne alkuviikosta". Arvata sopii löytyikö lähetystä tiistaina kun menin postikonttoriin kyselemään.

Olen nyt vakuuttunut siitä, että paketti potkaistaan Itellan logistiikkakeskuksessa, eli LoKessa, hallin nurkasta toiseen joka kerralla kun tiedustelen sen saapumista tavalla tai toisella. Toivottavasti saan sen edes siinä vaiheessa kun ne isot potkupallokisat tuolla etelämmässä ovat loppuneet ja itellalaiset kyllästyneet hieman huonosti pyörivään potkuvälineeseen.

EDIT: Huomasin sitten sattumalta että lähetykselle oli tätä kirjoitusta kirjoitettaessa tullut uusi rekisteröintimerkintä. Soitin asiakaspalveluun (kolmannen kerran), avauduin lievästi ja nyt odottelen jonkun pomotason henkilön yhteydenottoa. Kevyesti käy sääliksi sitä asiakaspalvelijaa jolle nakki napsahti.

Comments are closed.