Jotain hyvääkin tähän päivään

Olisikohan ollut maanantain Kauppalehdessä mainos Dellin kesätarjouksista (alennukset 30-50%) tämän viikon tiistaina (muistaakseni serverit) ja torstaina (työasemat). Koska museolle oli juuri viime viikolla päätetty hankkia uusi skanneri ja sille tietokone, päätin sitten odottaa tähän päivään koneen tilaamisen kanssa jos vaikka tarjouksesta olisi jotain hyötyä.

Ja olihan siitä – konepaketti, jolle laskin viime viikolla nettilaskurilla hinnaksi n. 2700 euroa, maksoi tänään saadun tarjouksen mukaan n. 1400 euroa. Nyt sitten suunnilleen samalla rahalla saatiin hankittua yhden sijaan kaksi samanlaista konetta.

Dellillä on aiemminkin ollut todella hyviä tarjouksia (museolle hankitaan uusia koneita korkeintaan 1-2  kappaletta vuodessa joten määräalennuksista on turha haaveillakaan), mutta tämä kokemus oli kerrassaan uskomaton. Muutenkin olen ollut Delliin varsin tyytyväinen ja tälläiset vain vahvistavat hyvää fiilistä kun isompia ongelmia ei ole ollut mutta positiiviset yllätykset ovat sitten sitäkin suurempia.

Comments are closed.