Loma, loma, loma, loma

Reilun kuuden tunnin päästä sinivalkoiset siivet kuljettavat Saksaan, jossa vuokraamon täti toivottavasti antaa jonkin kelvollisen saksalaisen menopelin avaimet käteen.

Varsinainen syy matkalle ovat messut, mutta lomaakin on muutama päivä ennen (vuokra-autolla etelässä) ja jälkeen (junalla Berliiniin) messujen. Odotan kyllä messuja innolla, näytteilleasettajia on lähes 1500 ja pelkästään heidän ständeillään on alaa n. 90 000 neliömetriä, eli lähes kaksi kertaa Helsingin messukeskuksen pinta-ala kokonaisuudessaan (eli hyötypinta-alaa on varmaan kolminkertaisesti kulkuväylät yms poislukien). Nähtäväksi jää kuinka paljon varsinainen kiinnostuksen kohteemme, eli marginaalilemmikit, ovat edustettuna.

Adios vaan, tältä reissulta ei blogata ainakaan erilliseen matkablogiin joten täällä saattaa olla jotain juttuja jos huvittaa (poissaoloilmoituksesta huolimatta verkkokaupan takia koneella on tosin oltava melkeinpä joka päivä kuitenkin).

Ja kyllä, kuten tuosta hehkutuksesta voi päätellä, tämä on ensimmäinen kerta kun olen menossa ns. "suuren maailman" messuille. :)

Comments are closed.