Taas niitä päiviä

Tänään oli taas niin ranteet-auki-päivä ettei mitään rajaa. Jostain syystä kaikki hankalat jutut laukesivat kerralla ja aiemmin suunnitellut tapahtumat olivat pitkälti pettymyksiä (ehkä liian suurten odotusten vuoksi). Yrittäjäjärjestöjen Yritystä Stadiin! -tapahtuma oli suunnaton pettymys – ellen itse jo olisi jäsen, en todellakaan olisi tuon tilaisuuden perusteella liittynyt yrittäjäjärjestöön saati sitten kiinnostunut järjestön aktiivitoiminnasta.

Tuon jälkeen päivän valopilkkuja olivat vuoden peli-ilmiöksi hypetetyn GTA IV:n ex tempore suoritettu ennakko-ostotapahtuma (uusi peli ja 10e lahjakortti vaihdossa kahdesta vanhasta pelistä jotka eivät kiinnostaneet pätkääkään, hyvä diili) ja  Stig Dogg:in kieltämättä melko mielenkiintoinen monien biisien kohdalla ennenaikaiseen laukeamiseen päättynyt keikka Sulakkeen seminaarin jälkitunnelmissa.

Niin ja juu, tiedänpähän nyt ihan virallisesti että Suomessa elää ainakin vaatemieltymysten osalta omituisia teinejä muuhun maailmaan verrattuna. Ja haluavat vielä lähes kaikki ostaa oman talon.

Comments are closed.