Ei voi käsittää

Olen aiemminkin kirjoittanut työterveydenhuoltoyritysten ihmeellisyyksistä ja nyt törmäsin Mehiläisessä ongelmaan joka tuli tutuksi Diacorissakin: niillä siellä terveydenhuoltoyrityksessä työskentelevillä ihmisillä ei ole mitään hajua siitä mitä heidän ja toisen sopimusosapuolen välinen sopimus kattaa tai ei kata.

Jotenkin sitä kuvittelee, että kun varaa jonkun vaivan takia ajan nimenomaan työterveysasioihin erikoistuneelle työterveyslääkärille työterveyssopimuksen puitteissa, ko. lääkäri osaisi neuvoa potilasta ja etenkin kertoa jos määrää potilaalle jotain jatkotoimenpiteitä jotka eivät sitten kuulukaan ko. sopimuksen piiriin, mutta ei.

Ei tosiaan voi käsittää. Ja viikon verran lähes yhtäjaksoisesti jatkunut niska/hartiajumista aiheutunut pääkipu ei myöskään paranna ymmärryksen tasoa juuri nyt.

One Response to Ei voi käsittää

  1. Petja Jäppinen kirjoitti:

    Oletko kokeillut miesten käsitöitä?

    Auttoi minulla parissa päivässä.