Järkevyyttä? No ei tod.

Helmikuun alusta lähtien ainokaiselle käytössäni olevalle autolle on kaksi lämmintä tallipaikkaa Helsingin keskustassa linnuntietä 560 metrin päässä toisistaan. Molemmat maksavat kuukausittain kolminumeroisen summan rahaa, mutta tuollaiseksi pysäköinti Helsingissä on mennyt ellei halua jokaisen pysäköintikerran yhteydessä viettää keskimäärin kymmentä minuuttia kiertelemässä kortteleita etsimässä vapaata kadunvarsipaikkaa muutaman sadan metrin säteellä.

Tämä uusi tallipaikka siis liittyy firman uuteen toimitilaan ja toiminnan luonteen takia auto on tavaroiden ja pakettien kuljettamiseen aivan välttämätön ja tallipaikan vuokraaminen oli ainoa tapa saada autolle varma paikka kantoetäisyydellä, yksisuuntaisten katujen ja kääntymiskieltoisten risteysten ristitulessa sijainti on vapaiden kadunvarsipaikkojen suhteen vielä hankalampi kuin monin paikoin muualla kantakaupungissa.

Kotitalon tallissa oleva paikka laskettiin jo muuttoa suunnitellessa osaksi kiinteitä asumiskuluja ja onkin noin neljänneksen tulevaa toimitilakiinteistön paikkaa halvempi, joten sen suhteen olen jo rauhassa itseni kanssa.

Comments are closed.