Hampaat, nuo pahuksen palikat

Ellei tästä blogista ole muuten hyötyä, se ainakin toimii itselleni varsin hyvänä tärkeiden asioiden muistiinpanovälineenä, kirjoitin nimittäin lähes kolme ja puoli vuotta sitten (näköjään itselleni merkittävän käänteen tehneestä) hammaslääkäritouhusta.

Tämä kirjoitus voisi olla tuosta seuraava sillä erolla, että aikaa on tosiaan kulunut aivan hirvittävästi, koska tuon jälkeen ole käynyt hammaslääkärissä lainkaan. Olen nyt taas pari viikkoa syönyt särkylääkkeitä lähestulkoon enemmän kuin olisi syytä ja yrittänyt saada itsestäni irti niin paljon että soittaisin ja varaisin ajan uuteen operaatioon, mutta hiljaista on ollut.

Millonkohan sitä oppisi ja toisaalta milloinkohan sitä löytäisi sen normaalin hammaslääkärin, jonka kanssa oikeasti tulisi toimeen.. pitänee taas yrittää hiukan kovemmin.

EDIT: Yli tunnin taistelun ja "vuorosanojen" suunnittelun yms. jälkeen sain vihdoin painettua vihreää luuria, nyt on normaalille hammaslääkärille varattu aika ylihuomiseksi. On tämä taas niin vaikeaa.

2 Responses to Hampaat, nuo pahuksen palikat

  1. toni kirjoitti:

    Voin suositella City-käytävässä olevaa Cityhammasta. Ei ehkä halvin, mutta omasta mielestä aivan loistava.

  2. Jussi kirjoitti:

    Katselin sitä(kin) kun tutkiskelin muita ydinkeskustan mahdollisia paikkoja. Päädyin nyt kuitenkin edelleen samaan paikkaan jossa viimeksi kävin. Tosin se isompia hommia hoitava, ko. aseman ainoa kirurgi on lomalla vielä kuukauden joten jos pahasti käy, pitänee mennä seuraavaksi sitten tuonne Citykäytävään.