Stop

Eilen oli Zen Cafén ensi keskiviikkona ilmestyvän Stop-levyn julkistuskeikka ja vaikka olen kuunnellut bändiä toisesta levystä (kevät 1998) lähtien, näin heidät ensimmäistä kertaa livenä eilen.

Odotus kannatti, sillä keikka oli aivan mahtava ja etenkin herra Putro on niin loistava supliikkimies niin lavalla kuin sen jälkeen takahuoneessakin (hän on omien sanojensa mukaan "vain poppari eikä julkkis") että en juurikaan keksi syitä olla pitämättä bändistä.

Kutsuvieraiden ja median lisäksi tuolle keikalle oli päässyt kolmisenkymmentä IRC-Gallerian käyttäjää, jotka olivat voittaneet palvelussa järjestetyssä kilpailussa ja täytyy sanoa että vaikka ko. kilpailun ikäraja (K-18) luultavasti hieman vääristi paikallesaapunutta käyttäjäkuntaa verrattuna keskivertokäyttäjään, melko tavallista väkeä nuo galleriakäyttäjätkin loppujen lopuksi olivat. ;)

Ainiin, muistiin itselleni: Älä koskaan hankkiudu 4 drinkin jälkeen tilanteeseen, jossa istut bändin pukuhuoneessa toimittaja edessäsi sohien karvareuhkaan naamioidulla mikrofonilla kohti suutasi. Ylipäätään vältä toimittajia ellet itse toimi sellaisena. Pysy aina kameran oikealla (eli taka)puolella.

Comments are closed.