Nukkumaanmenon sietämätön vaikeus

Minulla on ollut viimeaikoina aivan uskomattomia vaikeuksia nukkumaanmenon kanssa, jotenkin aina on jotain tekemistä jota ei voi jättää kesken tms ja usein nukkumaanmeno venyy aamuyön puolelle. Onneksi työaika on melkoisen joustava..

Tätä kirjoitan duunissa työpisteeni ääressä, tosin en töiden takia vaan siksi, että yksi asennusta vailla oleva koneeni oli täällä. Nyt se alkaa olla kasassa ja päätyy huomenna loppusijoituspaikkaansa.

Varsinainen pointti tälle kirjoitukselle oli tämä: jostain toisesta suomalaisesta blogista jonkin aikaa sitten del.icio.usiin bongaamani linkki artikkeliin Building A Virtual Server (VPS) With Debian 3.1 (Sarge) And OpenVZ oli kultaakin kalliimpi ja OpenVZ-projekti on aivan mahtava ainakin yhden illan säätämisen perusteella.

Erityisen mukavaksi säätämisen teki se, että vaikka tuossa artikkelissa ohjeistettiin Debian-paketin tekoa, sellainen löytyi jo valmiiksi projektin sivuilta. Kun paketteja löytyy valmiiksi myös duunissa nykyään useimmiten käytetystä RHEL-pohjaisesta vapaasta CentOS-distrosta, itse en kaipaa enää muuta.

Tämän illan säätäminen päästää todennäköisesti lähiviikkojen aikana ainakin 3-4 todella vanhaa konetta tuskistaan joten olen erittäin tyytyväinen tulokseen vaikka nukkuminen jääkin taas vähän vähemmälle.

Comments are closed.