Hetki tylsää ja rommikola

Juuri saamieni tietojen mukaan kuolen 73-vuotiaana tiistaina 19. elokuuta vuonna 2053.

Ainiin, kirjakin nähtiin sitten perjantaiaamuna juhlallisesti minun leikkaillessa pantoja lavan ympäriltä ja muiden tekijöiden katsoessa vierestä etsien katseellaan samalla lähintä hätäpoistumistietä.

Kirja onnistui yllättävän hyvin, asiavirheitäkään ei löytynyt vasta kuin yksi.. tosin suuri yleisö sai kirjansa vasta tänään, joten kyllä niitä vielä varmasti löytyy. On muuten mielenkiintoista, kuinka puhumme projektin projektista ja terminaalin terminaalista, mutta tuollaisia kirjoitusvihreitä on varmasti vilisemällä.

Oli muuten hassua joutua kirjoittamaan tuollaiseen opukseen omistuskirjoituksia, mutta tulipahan sekin koettua.

Viime maanantaina muuten tuli julkaistua myös ko. yhdistyksen uudet sivut, sisältö ei ole enää minun vastuullani, mutta yllättävän hyvin ensimmäisiä nettisivujaan ylläpitävä henkilö on hommastaan ainakin alussa suoritunut.

Comments are closed.