Muutama oli todellakin muutama

Olen varsin ylpeä itsestäni kahdesta eri syystä: ensinnäkin muutama todellakin oli vain muutama (aikaa tosin meni viisi tuntia, johon mahtui kymmenkunta backgammon- tai yatzy-peliä), ja mikä erikoisinta (itselleni), matkustin illalla kotiin ja nyt aamulla kotoa töihin bussilla. Yleensä matkustan taksilla ainakin kaupungilta kotiin niinä todella harvoina kertoina, kun olen ollut kaupungilla voimajuoman vaikutuksen alaisena, nyt yritän kyllä elää hiukan säästäväisemmin jotta kesälomalla voi sitten nauttia elämästä ilman että tarvitsee muilla mailla laskea jokaista penniä.

Backgammon on oikeasti mielenkiintoinen peli, johon tutustuin ensimmäisen kerran sillä parin viikon takaisella torstai-reissulla Helsingin pimenevään iltaan. Kun tuosta saamme alkuhuuman jälkeen vähäksi aikaa tarpeeksemme, yksi ainakin itseäni hiukan kiinnostava lautapeli olisi Asmonkin kehuma Diplomacy, uskaltaisin väittää että kaikki tämän meidän kolmen hengen ydinporukkamme jäsenistä ovat mielenlaadultaan sellaisia, jotka tuosta voisivat innostuakin.

Nyt parin tunnin puristus töitä ja sitten lääkäriin ja illemmalla lähes 1,5v tauon jälkeen ensimmäistä kertaa fyysisesti paikan päälle Malmin lentoaseman ystävät ry:n hallituksen kokoukseen.

Comments are closed.