Lisää muilta kopioituja juttuja..

Kun kuulemma kaikki muutkin ovat jo osallistuneet meemiin, olen selkeästi vieraantunut "muista" johtuen siitä, että viime aikoina olen ehtinyt viettää aivan liian vähän aikaa seuraten blogistanin menoa. No, yritetään pysyä mukana, tässä seuraa jälleen yksi meemi:

Kymmenen vuotta sitten olin 8-luokkalainen keravalainen, joka kärsi tuolloin koulukiusattuna pahimmillaan Joensuussa ja Keravalla riehuneesta skini-hysteriasta ja parista sitä antaumuksella toteuttaneesta valo^H^H^H^Hnahkapäästä, joiden vuoksi päätin lähteä Keravalta heti kun se vain on mahdollista.

Viisi vuotta sitten elämä alkoi nettihuuman jäljiltä pikkuhiljaa rauhoittua.. ei vaan oikeastaan nettihuuma oli tuolloin juuri kuumimmillaan, olin paria kuukautta aiemmin siirtynyt ensimmäisestä työpaikastani edelliseen. Vaihdos oli oikeistaan askel webbisivuja tekevästä teinistä asiakaskoulutuksia pitäväksi työsuhdeautoilevaksi nuoreksi aikuiseksi – tuolloin (ennen 20. syntymäpäivääni) tulotasoni ylitti kummankin vanhempani tulotason (ei sentään yhteenlaskettua). Aloin päästä myös irti irkkaamisesta, pahasta tavasta jonka olin lukiossa oppinut – onneksi en koskaan innostunut mudaamisesta niin paljoa kuin "ne muut".. ;)

Kolme vuotta sitten viimeinen isovanhempani oli kuollut tammikuussa ja koko kevät oli melkoisen raskasta aikaa sovitellessani yhteen kuolinpesän ja äitinsä kanssa asuneen isäni asioiden selvittelyä sekä töitä. Olin em. asioiden seurauksena useita viikkoja sairaslomalla työuupumuksen vuoksi.

Vuosi sitten ei tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista – tai ainakin niin olisin väittänyt ennen kuin luin arkistosta viime vuoden helmi- ja maaliskuun kirjoituksiani. Että siitä ensimmäisestä varsinaisesta hammaslääkärikäynnistä on pian kulunut jo vuosi.. toista odotellaan edelleen – nyt melkein hävettää.

Eilen aloin ärtyä siitä, että KohdeMatkat Kalevan "Travel Consultant", eli selkokielellä matkatoimistovirkailijani ei ole pian viikkoon osoittanut mitään elonmerkkejä kahdesta lähettämästäni sähköpostista huolimatta. Kävin myös hakemassa Diacorista polvestani tammikuussa otetut röntgenkuvat.

Tänään sain vihdoinkin viime perjantaina Englannin Amazonista lähteneen paketin, joka kuitenkin on pakattu/lähetetty Saksassa. Mikä kummallisinta, lentopostina kulkeneen paketin matkaan meni 6 päivää kun esimerkiksi Sveitsistä syksyllä tilaamani vastaava paketti oli kädessäni hiukan yli 36 tunnissa siitä kun se jätettiin postiin Zürichissa ja se sentään piti tullata välissä.

Huomenna luultavasti menen matkatoimistoon vähemmän iloisena. Pääsen huomenna myös vihdoin erikoislääkärin luokse selvittelemään polveni salaisuuksia. Huonolla itsehillinnällä olen myös huomenna kevyessä krapulassa, annoin puhua itseni mukaan "muutamalle", kyllä meidän firman muutamat tunnetaan.. baariin nyt, mars.

Comments are closed.