[du ju spiik iingliss]?

ButtUglyn Janne oli tehnyt The Commonly Confused Words Test:in, jossa valitaan neljäänkymmeneen englanninkieliseen lauseeseen sopivat sanat. Jannen tulos oli varsin hyvä, mutta hei: Janne bloggaakin pääosin englanniksi, ei kai kukaan heikosti kieltä osaava käyttäisi sitä kirjoittaessaan päiväkirjaa. ;)

Advanced

You scored 86% Beginner, 93% Intermediate, 87% Advanced, and 61% Expert!

You have an extremely good understanding of beginner, intermediate, and advanced level commonly confused English words, getting at least 75% of each of these three levels' questions correct. This is an exceptional score. Remember, these are commonly confused English words, which means most people don't use them properly. You got an extremely respectable score.
….
Test statistics:
Compared to users who took the test and are and in your age group:
100% had lower Beginner scores.
100% had lower Intermediate scores.
100% had lower Advanced scores.
100% had lower Expert scores.

Comments are closed.