Kaipa tämänkin joku lukee

Tässä töiden ohessa sunnuntailista, olkaa hyvät. (via)

Onko aamiainen oikeasti päivän tärkein ateria?
On. Ehdottomasti.

Onko sinulla tapana syödä aamiasta? Mistä koostuu?
Liian harvoin. Jos syön itsetehtyä aamiaista, se on useimmiten jonkinlaista vaaleahkoa viipaleleipää, rasvaa makkaraa ja juustoa sekä satunnaisesti jaksaessani kurkkua. Jos en jaksa ottaa aamupalaa kotoa mukaan, matkalla töihin S-Marketista tai Alepasta tarttuu mukaan joskus ihan terveellistäkin syötävää, kuten kolmioleipää, mutta viimeaikoina olen pariin otteeseen syönyt lihapiirakkaakin aamupalaksi. Jonkin verran olen myös City-lehden taannoisen artikkelin innoittamana syönyt tukevia ravintola-aamiaisia ja vastapainoksi varsin kevyen lounaan.

Lämpimät ateriat; teetkö itse vai syötkö ulkona?
Lounaat aina ulkona (tai töissä kaupan eineksistä), iltaisin ja viikonloppuisin useimmiten joko kevyttä (teetä+leipää) tai epäterveellistä take away -ruokaa. Itse ruokaa tulee tehtyä ehkä maksimissaan kerran viikossa.

Millaista ruokaa suosit?
Simppeliä ja maukasta. Olen hyvin nirso joten esimerkiksi valtaosa kasvikunnan tuotteista jää syömättä.

Onko sinulla jotain omaa kulinaarista suosikkia? Kerro.
Taitaa olla parempi pitää tälläiset omana tietona, kun mitään päähäni pälkähtävää tuskin voi pitää minään kulinaristisena elämyksenä (vrt. edellinen vastaus).

P.S. Huomasin hetkeä myöhemmin, että tämä oli 500. kirjoitukseni, 959 päivän aikana olen siis kirjoittanut keskimäärin hiukan yli puoli kirjoitusta päivässä. :)

Comments are closed.