Yllättävä löytö blogilistalta

Ei tässä sen kummempaa asiaa, kuin että bongasin jotain ihan muuta kautta blogilistallakin jo puolitoista kuukautta olleen varsin mielenkiintoiselta vaikuttavan blogin, jossa on käsitelty huomattavan paljon ja laajasti nykyisiä web-tekniikoita, kuten XHTML:ää ja CSS:ää. Päätyi samantien Pamaukseeni, sen verran hyvää tekstiä tuolla oli.

Tämä on minun!

Ylipäätään olen viimeaikoina miettinyt taas Pamaukseni sisältöä. Kun en ole paljoa ehtinyt bloggaamaan enkä edes lukemaan muiden blogeja, kummasti tietyt Pamauksessani olevat blogit tulee aina luettua, mutta tietyt taas jäävät useimmiten lukematta vaikka aikaa olisikin – mutta toisaalta ei niitä välttämättä viitsisi poiskaan tiputtaa kun kyllä siellä sillointällöin on mielenkiintoinen tekstikin.

Comments are closed.