Soneran mainostoimistossa välähtää

Jar: kirjoittaa veljensä bändin vieraskirjaan ilmestyneistä Soneran ja Sonyn yhteistä Streamman-palvelua mainostaneista "vieraskirjaviesteistä".

Eipä tuo ole ensimmäinen kerta kun Soneran mainostoimisto saa idean ns. suusta-suuhun mainonnasta jossa yritetään muka huomaamatta mainostaa Soneran palveluja. Koko Zeroforty-brändin lanseeraaminen nimittäin alkoi kauan ennen littymän julkistamista P2P-verkossa levitetyillä MP3-biiseillä ja ainakin useille helsinkiläisille dj-hepuille lähetetyillä miksauslevyillä (vinyyleillä?) yms. feikki dj-touhulla, tuolloin tosin mistään ei periaatteessa käynyt ilmi kamppiksen tarkoitus, kuten nyt.

Tai sitten koko kamppiksen tarkoitus onkin aiheuttaa pahennusta ja saada lanseerattua koko hässäkkä sen varjolla.

Minenjaksa, nyt nukkumaan.

Comments are closed.