Soneran mainostoimistossa välähtää

Jar: kirjoittaa veljensä bändin vieraskirjaan ilmestyneistä Soneran ja Sonyn yhteistä Streamman-palvelua mainostaneista "vieraskirjaviesteistä".

Eipä tuo ole ensimmäinen kerta kun Soneran mainostoimisto saa idean ns. suusta-suuhun mainonnasta jossa yritetään muka huomaamatta mainostaa Soneran palveluja. Koko Zeroforty-brändin lanseeraaminen nimittäin alkoi kauan ennen littymän julkistamista P2P-verkossa levitetyillä MP3-biiseillä ja ainakin useille helsinkiläisille dj-hepuille lähetetyillä miksauslevyillä (vinyyleillä?) yms. feikki dj-touhulla, tuolloin tosin mistään ei periaatteessa käynyt ilmi kamppiksen tarkoitus, kuten nyt.

Tai sitten koko kamppiksen tarkoitus onkin aiheuttaa pahennusta ja saada lanseerattua koko hässäkkä sen varjolla.

Minenjaksa, nyt nukkumaan.