Loma

Nyt se sitten on loma. Ja tietenkin itselleni ominaiseen tyyliin menen varmasti tälläkin viikolla ainakin käymään töissä. Olen todella huono lomailija – pitäisi lähteä johonkin todella kauas, jotta pystyisi rentoutumaan ja lomailemaan "aikuistenoikeesti". Tosin en eds yritä olla kuin kaksi viikkoa putkeen "lomalla", tällöin on edes jonkinlaisia mahdollisuuksia onnistua.

Juhannus tuli taas vietettyä laivaillen, juhannusaaton hienosta ilmasta säätila laski tasaisesti Tukholman harmauteen ja Helsingin sateisiin. Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin; sain nukuttua alkukuun väsymystäni pois päiväunilla lauantaina ja sunnuntaina oikein reilusti.

Nyt sitten nauttimaan tästä Suomen suvesta, taitaa mennä melko nörtteilyksi loma jos kelit jatkuvat kuten telkkarissa eilen sanoivat..

Comments are closed.