DMT Computer Finland Oy konkurssissa

Huomasin tänään ikäväkseni, että toinen vakio-tietokonekaupoistani, DMT Computer Finland Oy on mennyt konkurssiin vajaa kuukausi sitten.

Olin tänään aikeissa mennä käymään ko. liikkeessä, mutta ensin epäilykseni heräsivät kun webbisivut eivät toimi enää lainkaan, sitten nimipalvelutietoja kaiveltuani huomasin, että sähköpostikaan ei menisi perille ja lopulta kun puhelimessa on tiedote "Numeroon ei oteta vastaan puheluita", ei tuo YTJ:n kertoma nykytila tullut kovin suurena yllätyksenä.

Sinänsä olen erittäin pettynyt, koska DMT oli yksi harvoja pikkuisia ATK-firmoja, joista itselläni ei ole pahaa sanottavaa. Päinvastoin palvelu oli aina esimerkillistä ja suosittelin yritystä monille muillekin firmoille, mm. nykyiseen työpaikkaani ostettiin useita koneita DMT:stä.

Periaatteessa yritysmyynnistä vastanneen henkilön firmastalähtöviesti toukokuun viimeisenä päivänä herätti jo silloin mieleeni kysymyksiä, mutta mitenkään muuten firman kaatumisesta ei ole asiakkaille tiedotettu.

Näyttäisi tosin siltä, että nimeä yritetään pitää yllä, viime viikolla on perustettu toiminimi DMT Computer, jota ei vielä tosin ole rekiströity Kaupparekisteriin. Toisaalta kyseessä voi olla myös jonkun kolmannen osapuolen yritys ratsastaa hyvällä nimellä, mutta jotenkin epäilen tuota vaihtoehtoa.

Comments are closed.