Palkka juoksee ja jäljelläoleva elinikä rapisee

Melko tarkkaan kahden tunnin päästä saitin sivupalkissa oleva laskuri rapsahtaa automaattisen vääjäämättömästi pykälällä ylöspäin. Tarkoitus oli tehdä itse synttärisyötävää töihin, vaikkapa samanlainen Sacher-kakku kuin kolme vuotta sitten. Lauantaina kuitenkin oli yhdet yo-juhlat ja eilinen meni töissä (viimeiset 14 vuorokautta: ylitöitä lähes 30h) joten niinpä taas turvauduttiin lähileipomon nisuihin.

Jos viime viikolla päivitystahti oli hidas, vielä hitaampaa on luvassa; tällä viikolla alkaa muuttohässäkkä, joka kestää reilun kolme viikkoa eteenpäin joten päivityksiä ei välttämättä ole odotettavissa kovin usein.

Hymyillään kun tavataan, hauskaa kesäkuuta. ;)

Ainiin juu, väittävät että meillä on eilisen asennuksen jäljiltä Suomen ensimmäinen 10 Gbit/s sisäverkon runko kattaen koko firman. Rok-rok.

Comments are closed.