Kuka jättäisi jutun lukematta huonon otsikon vuoksi?

Kerroin viimeksi kirjoittaessani firman uudesta sisäverkon rungosta. Kaikki sujui todella hyvin niin kauan kuin uudet laitteet eivät ottaneet mitään kantaa liikenteeseen, vaan toimivat ainoastaan layer2-tason kytkiminä. Kun soppaan sekoitettiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä eri sisäverkkojen keskinäiset reititykset, alkoivat ongelmat.

Noita ongelmia sitten on ratkottu siitä lähtien ja sen vuoksi mm. tämäkin palvelin oli tavoitettavissa vain ajoittain eilen ja tänään (siis perjantaina ja lauantaina). Nyt homma toimii, vaikka alkuperäistä ongelmaa ei ole saatu ratkaistua järjestelmätoimittajan ja laitevalmistajan asiantuntija-avusta huolimatta.

Tänä iltana pelattiin myös Hattrickin kuluvan kauden viimeinen sarjakierros. Koska olen loppuviikosta käynyt kotona vain nukkumassa ja töissä verkko on pätkinyt pahasti, en ollut laittanut viimeiseen – kauden tärkeimpään – peliin erityistä kokoonpanoa, vaan kentällä oli muutama kuukausi sitten asettamani vakiokokoonpano 3-5-2 -taktiikalla ja tuolla yhdistelmällä turpiin tuli 6-1. Voitolla joukkueeni olisi noussut takaisin V-divariin, nyt keräämme vielä yhden kauden vauhtia kutosessa. Prkl.

Viimeisen 36h aikana olen ollut töissä 21h, tämä ei voi päättyä hyvin…

P.S. Vastaus otsikon kysymykseen et ole ainakaan sinä, kärsivällinen lukijani. ;)

Comments are closed.