Lepo tekee hyvää

Nyt kun kansallinen munajuhla alkaa olla ohitse, voi katsoa taaksepäin ja miettiä mitä oikein tuli tehtyä: ei yhtään mitään.

Tuo ei tietenkään ole koko totuus, koska perjantaina julkaisin Malmin lentoaseman ystävät ry:n uudistetut sivut, joiden ylläpidossa olen enää (onneksi) vain teknisenä ylläpitohenkilönä ja varsinainen sisältö on nyt muiden vastuulla. Olen myös yrittänyt saada viimeisteltyä MIKin sivujen uudistusta, jäsensivut majailevat vielä Daouksella, josta ne olisi tarkoitus siirtää pois.

Toisaalta edellämainituista aktiviteeteista huolimatta jatkuva koneen hipelöinti ei ole oikein napannut, joten olen myös katsonut DVD:ltä taattua Pixar-laatua: Finding Nemo (IMDb), lukenut viimeisimmän Harry Potter-kirjan ja ollut yllättävän aktiivinen pesemään aiempien viikkojen pyykki- ja tiskikasoja.

Pitäisi varmaan ruveta lomailemaan muutenkin kuin pakosta, talvilomakin on vielä pitämättä ja jos satun pääsemään inttiin heinäkuussa, kesälomatkin jäänevät työkiireiden vuoksi pitämättä…

Comments are closed.