Mainospostia ja muuta sellaista

Rekisteröidyin reilu viikko sitten Suorakanava Oy:n ylläpitämään noin 70 rakennusalan firman sponsoroimaan Rakentaja.fi-verkkopalveluun. Eilen sitten postin mukana oli tullut melkein kaksi senttiä paksu kirjekuori, jossa oli verkkopalvelussa mukana olevien firmojen tuotteita esittelevä Rakenna & Remontoi -kirja.

On tuo varsin hyvä opus, kun vain muistaa että muitakin valmistajia on olemassa. Kirjassa on myös hyvin artikkeleita ihan yleisluontoisista rakentamiseen ja remontointiin liittyvistä asioista.

Hiukan vaikuttaisi siltä, että rakennusalalla käydään taloprojekteista kilpailua ihan tosissaan, sen verran aktiivisesti kaikki myyntimiehet ovat kimpussa kun suunnitelmista kuulevat. En tosin ehtinyt vielä kuluneen viikon aikana saada Kastellin talokirjaa, jonka viime viikonlopun messuilla lupasivat lähettää minulle. Ehkäpä emme ole vielä riittävän kiinnostava mahdollisena asiakkaana.

Tontteja tulee ja menee. Alkaa näyttää siltä, että sitten kun aika on sopiva, pitää vain sinnikkäästi etsiä sopiva n. 60ke tontti ja napata kiinni heti jos ympäristö vain miellyttää. Tontti, josta aiemmin kirjoitin, on jo kadonnut netistä joten tein siitä päätelmän, jonka mukaan se on löytänyt jo onnellisen rakentajaperheen. Eilen löysin toisen melko vastaavan, tosin pari sataa neliötä pienemmän tontin Korsosta. Sekin olisi ollut varsin kelvollinen, junalle matkaa reilu kilometri ja Helsinkiin menevä bussi pysähtyy alle 100m päässä. Korsossa lapsuutensa viettänyt työkaveri sanoi, että ko. alue on jo "hiukan paremman väen aluetta" vaikka Korsoa onkin.

Kanssani Malmin lentoaseman avoimien ovien päiviä järjestänyt ilmailututtu rakensi vastikään oman talon Nurmijärvelle. Hänkin oli vaimoineen päätynyt Kastelliin eikä ainakaan haukkunut firmaa. Nyt olen saanut tai lukenut melko tarkkaa tietoa kolmen melko erilaisen Kastelli-projektin etenemisestä eri puolilta Suomea, joten alan kyllä itse olla vakaasti sitä mieltä, että jos tästä projektista mitään tulee, runko on Kastelli.

Comments are closed.