Mikä ihmeen vapaapäivä?

Tänään ajattelin kouluttaa yhden tai kaksi ihmistä käyttämään sitä museon uutta kassajärjestelmää, tuhlata valtaosan loppupäivästä laskien valokuitujen pituuksia ja yrittäen keksiä montako sataa lediä tarvitaan reilun tuhannen valokuitupätkän valaisemiseen kaikkiaan n. 20 eri kombinaatiossa neljällä-viidellä eri värillä ja teen ehkä ihan palkkatöitäkin asentamalla vihdoin Adobe Creative Suiten ja Acrobat 6.0 Professionalin tähän läppäriini. Olen odottanut Photoshopin päivitystä kuin kuuta nousevaa sen julkistuksesta lähtien ja tänään odotus vihdoin palkitaan kun vihdoin saatiin korkealta lupa asentaa tuo odotettu pläjäys. Tai oikeastaan olisi palkittu jo eilen mutta unohdin muiden työjuttujen lomassa levyt toimistolle. Myös Adoben InDesign on pitkään kiinnostanut (Freehand ei ole koskaan kolahtanut itselleni, olen jotenkin aina vierastanut sen käyttöliittymää ja -ideologiaa) joten uutta tutkittavaa riittää varmasti pitkäksi ajaksi.

Siinäpä se vapaapäivä (ja mahdollisesti seuraavakin) meneekin mukavasti. Nyt suihkuun ja maailmalle, mars mars.

Comments are closed.