Pakollista Idols-pohdintaa

Nyt se Suomen ensimmäinen Idols-kisa on sitten ratkennut. Olin kilpailun ensihetkistä lähtien pitänyt suosikkinani kahta naiskilpailijaa, joista toinen (kurkkupastilleilla alkukarsinnoissa elänyt Sanna) tippui "semifinaaleissa" ja tämä toinen nyt sitten meni ja voitti koko kisan.

Tajusin vasta tuloksen kuultuani, että eihän tämän nyt näin pitänyt mennä. Vaikka kuinka kannatinkin Hannaa, ei bravurinaan Bon Jovia tulkitsevasta henkilöstä saa luontevasti suomipopparia. Itseltäni meni tähän "voittajalle sävellettyyn biisiin" saakka aikaa tajuta se. Toisaalta, olen kyllä positiivisesti yllättynyt rahoillaan idolia valinneesta kansalaismielipiteestä; kaksi aivan uskomatonta rokkaria tälläisen kilpailun finaalissa.

Hommassa ei varmasti olisikaan mitään vikaa jollei kävisi kuten pahasti pelkään; valtakunnassa vallallaoleva hittiformaatti puristaa Hannan ällöttävään suomipop-muottiin. Onneksi Jani sentään pääsee tekemään omanlaistansa musiikkia, toivottavasti herran levydiilin neuvottelut etenevät kun hevosmiesten tietotoimiston mukaan ovat jo erään yhtiön kanssa hyvin pitkällä.

Comments are closed.