Niinpä niin

Tiistaina olin oikeudessa todistamassa siitä vappuna tapahtuneesta välikohtauksesta. Sitten tulinkin kotiin ja makasin neljä päivää putkeen 39+ kuumeessa. Nyt kuume on helpottanut jo sen verran, että jaksoin nousta lukemaan mailit, mutta saa nähdä onko minusta vielä maanantainakaan töihin, ainakaan yskä ja joka paikasta kipeät lihakset eivät vala uskoa siihen.

Joka tapauksessa hyvää pikkujouluaikaa itsekullekin, itseltäni ehtivät nyt sitten mennä ohi molemmat pikkujoulut, joihin kutsu oli käynyt; vanhan (ensimmäisen "oikean") työpaikan pikkujoulut olivat jo pari viikkoa sitten juuri sinä tiettynä muuttoperjantaina, jolloin olin töissä lähes lauantain puolelle ja nykyisen työnantajan pikkujoulut olivat eilen. No, en ole mikään bilehirmu muutenkaan mutta ainakin niitä vanhan firman porukoita olisi ollut kyllä mukava tavata parin vuoden tauon jälkeen (viime vuonnakin jouduin skippaamaan pippalot, en vain muista enää miksi).

Comments are closed.