Uutta vuotta jne

Joulukuu meni varsin pikaisesti sairastaessa ja lomaillessa; olin pari viikkoa kipeänä, kaksi päivää töissä ja sitten taas eiliseen saakka kesälomalla. Viimeisen tunnin olen yrittänyt päästä taas perille siitä, mitä blogistanissa oikein tapahtuu.

Huolimatta ajoittaisesta auto-juttujen paljoudesta ja täysjärkisiä haukotuttavasta M$-tauhkasta ;) minäkin jään kaipaamaan Absum.net:in blogia. Toisaalta, Tomi on vihdoin avannut bloginsa yleisölle, olenkin ihmetellyt tuota URLia referrer-logissani jo melko kauan.

"Loma" tuntui pitkästä aikaa varsin mukavalta, tosin paremman ajankulun puutteessa väsäsin loman aikana yhden kassajärjestelmän, joka on jo tuotantokäytössäkin. =)

Muutenkin on tullut oltua museolla melkoisesti viimeaikoina, helmikuun kuudes päivä on tarkoitus avata "Ilmatorjunnan torjuntavoitto -44" -niminen erikoisnäyttely, johon olen myös sotkeutunut. Eräs näyttelyn suurimmista esineistä on tälläkin hetkellä lavetilla matkalla Tikkakoskelta Tampereelle, jossa se levähtää yön kuljetusliikkeen hallissa ja jatkaa matkaansa perille huomenissa. Oma osuuteni tuossa näyttelyssä tiivistyy tällä hetkellä autossani olevaan pahvilaatikkoon, jossa on kelana 700 metriä 1mm valokuitua, siitä lisää myöhemmin..

Entistä parempaa vuodenjatkoa.

P.S. Propsit kaikille Blogit.fi:n taustajoukoille, voisin jopa nimittää idean viime vuoden blogiteoksi.

Comments are closed.