Lähetys jenkeistä + UPS + Tulli = ahdistava yhtälö

Päivää ennen kuin Comrad huomasi Thinkgeekin karttapallon mielenkiintoisan Skandinavian, naureskelimme työkavereiden kanssa samaa asiaa.

No, naurut on naurettu ja muutama tuote (not including rikkinäinen maapallo ;)) tilattu. Tänä aamuna sitten työpaikalle päästessäni täällä odotti UPS:n kirje, jossa pyydettiin paria lisäpaperia tullausta varten. Eli yrityksistä huolimatta pakettimme jäi sitten kuitenkin tulliin ja nyt UPS sitten rokottaa taatusti hunajaa palveluistaan, eli tullauksesta. PRKL.

Asiaa ei yhtään helpota se, että ensin en saanut asiaa hoitanutta tätiä puhelimeen sopiakseni noudosta/kuljetuksesta ja soitettuani samasta asiasta firman palvelunumeroon, sieltä vain sanottiin että "vaikka N.N. olisi kahvilla, kyllä sieltä joku vastaa" ja että he eivät voi auttaa muuten kuin lähettämällä jotain viestiä (ilm. sähköpostia) N.N:lle.

No, sain lopulta tädin kiinni ja sovin asiasta, menen hakemaan pakettia samalla kun käyn museolla iltapäivällä (UPS:n "tullaaja" käy hakemassa sen tullista yhden jälkeen). Saa nähdä mitä laskutusperusteita globaalin riistäjäjätin ihmiset keksivät. ;)

Olisi pitänyt tilata paketti postitse niin olisi voinut hoitaa tullaamisen itse tullipostissa.

Comments are closed.