Untitled entry ;)

Mitvit kirjotti aamulla siitä, kuinka häntä ärsyttää mennä lukemaan muka-päivittynyttä blogia vain huomatakseen, että päivitys olikin joku tyhjänpäiväinen testi. Itse olen hiukan samaa mieltä, tosin ovathan jotkut niistä testeistä ihan hupaisiakin. Tosin esim. Tiramisu saa enää nykyään itseltäni korkeintaan pikaisen vilkaisun mm. sen takia, että Tira ja Misu (tai vain jompikumpi ;)) onnistuivat usein rikkomaan koko bloginsa ulkoasun tunkemalla sinne liian ison kuvan, useimmiten jonkun testin tuloksen.

Itseäni enemmän harmittaa blogin "päivittyminen" ilman että mitään muutosta näkyy. Viimeaikoina omalla listallani olevista blogeista sitä on ilmennyt mm. Blogspotissa asuvien Näkymä rannalta- ja Huomio.net-blogien kanssa. Tänään myös Visan blogi on päivittynyt listalla kaksi kertaa aamun jälkeen ilman näkyvää syytä.

P.S. Kipinä tämänkin ajatuksen kirjaamiseen tuli nimenomaan siitä, että eräs toinen mitätön muutos ei nosta tätä blogia päivitettyjen listalla ilman näkyvää päivitystä. ;)

Comments are closed.