Uusi hesari

Katkeransuloinen viha-rakkaus-suhteeni Hesarin kanssa siis jatkuu kaikesta huolimatta. Tänään aamulla eteisessä kenkäpinon päällä odotellut lehti yllätti, jotenkin olin odottanut että ensimmäinen uudistunut lehti tulisi vasta huomenna.

Lehden luettuani päällimmäisenä tunteena oli sekava olo, Hesari on kuulunut joka-aamuisiin rutiineihini ainakin yläasteajoista lähtien (ellei jo aiemminkin) ja jotenkin vanhan tutun kuvion sotkeminen sekoitti koko aamun. Uudistus sinänsä on varmasti oikein hyvä, tosin nyt kun ulkomaan uutisetkin ovat alussa, en tiedä jaksanko enää edes silmämääräisesti vilkuilla kulttuuri- ja urheiluosioita. Loppupään teemasivut ja muu pikkusälä tulee kyllä yleensä luettua.

Saa nähdä kauanko sääsivun uuteen paikkaan tottuminen vie aikaa, lehden ergonomia kyllä kärsi ainakin tuossa muutoksessa. Aiemmin oli vielä kengät jalassa ja takki päällä helppo kääntää puoliksi taitetusta lehdestä A-osan viimeisen sivun yläpuoli näkyviin vain kääntämällä muut osat pois tieltä, mutta nyt koko lehti pitäisi avata tai muuten vain runnoa etusivua nähdäkseen sääkartat.

P.S. Tämä on blogini 300. kirjoitus. Huraa ja seläntaputus minulle. ;)

Comments are closed.