Ei-hifi-sohvaperunan kotiteatteri

Kerroin jossain vaiheessa aiemmin suunnitelmistani HTPC:n rakentelusta. Kone on nyt ollut työn alla lähes kaksi viikkoa ja se alkaa pikku hiljaa olla valmis.

Vastoin alkuperäisiä odotuksiani Digi-TV-kortti ei aiheuttanutkaan suurimpia ongelmia vaan tittelin vei ylivoimaisesti WLAN-hässäkkä. Nyt koneessa on kiinni USB-väyläinen Buffalo WLI-USB-L11G jonka sain toimimaan kunnolla Linuxissa sopivalla ajurilla. Aiemmin tarkoitusta varten hankittuna oli D-Linkin PCI-väyläiset DWL-510 (Linux-ajureita ei saatavilla mistään, tämä oli hankittu jo ennen koko projektia) ja sen jälkeen DWL-520+ (Linux-ajuri acx100 on, ei toiminut vakaasti) jonka sitten tänään palautin Verkkokauppaan.

Täytyy kyllä sanoa, että kunhan saan muutamat pikkubugit tuosta masiinasta pois, se on kyllä erinomainen; kunhan saisin kaivettua jostain DVD-aseman, se korvaisi täysin sekä videot, että DVD-soittimen. Etenkin itselläni tuo kovalevytallennusmahdollisuus on hyvä, nauhoitan todella harvoin sellaisia ohjelmia, jotka haluaisin säästää joten kasettien kanssa peuhaaminen on todella turhauttavaa, etenkin kun sitten eniten käytetyt nauhat alkavat kulumaan melko nopeasti. Lisäksi kovalevyn tarjoama mahdollisuus hyppiä tallennetusta ohjelmasta toiseen kuten CD:llä on erittäin tervetullut.

Comments are closed.