Bonsai-asiaa

Aiemmin istuttamani sitruunansiemenet ovat alkaneet vihdoin tuottaa näkyvää tulosta. Olin jo menettänyt toivoni, etenkin kun jotkut väittivät kaupan hedelmätiskiltä ostettavien sitruunojen olevan nykyään niin geenimanipuloituja, että niiden siemenistä ei yksinkertaisesti voisi itää uusia kasveja. No, kymmenestä purkista kahdessa on jo mullan yläpuolista elämää, nyt odottelen josko muutama muukin heräilisi.

Mietin jopa perustavani erillisen blogin pelkästään Bonsai-juttujani varten mutta totesin että ehkä kuitenkin mielummin jatkan niiden kirjoittamista tänne muutenkin kirjavien juttujen sekaan. Jollei sitten löydy muitakin jotka kiinnostuisivat kirjoittamaan juttuja Bonsai-puista ja niiden kasvatuksesta yms, itse olen aivan liian noviisi pyhittämään aiheelle kokonaan omaa blogia.

P.S. Olo on kohentunut taas, yritän mennä töihin ja jos töissäolo ei tunnu hyvältä, sitten suoraan lääkäriin – kulkematta lähtöruudun kautta.

Comments are closed.