Flunssa, part 5

Viime viikolla saamani sairasloma loppui eilen joten tänään piti joko mennä töihin tai uudestaan lekuriin.

Valitsin väärin.

Yritin olla töissä ja saada jotain aikaankin mutta ei niin ei, parin tunnin päästä oli pakko lähteä häntä koipien välissä kotiin tekemään etätöitä. Veikkaan että huono valintani viivästytti tervehtymistä entisestään parilla päivällä, olo oli alkanut jo hiukan kohentua mutta nyt on taas uskomattoman kurja ja v-mäinen olo eikä yskä edes usko Silomat-tablettia. Jos olo on samanlainen kun olen ensin parin tunnin pyörimisen jälkeen saanut unta ja lopulta herännyt aamulla liian lyhyiden unien jälkeen, soitan uudestaan lääkäriasemalle.

Ja kaikki tämä juuri silloin kun kauan pelkäämässäni syyskuussa on 5-6 astetta keskimääräistä lämpimämpää. Mitä pahaa minä olen tehnyt?

Comments are closed.