Uskonnonvapaus ja sen tuomat mahdollisuudet

Kysyn Vaan kirjoitti ideoista kirkon imagon nostamiseksi. [ via visakopu.net ]

Olen pahoillani, mutta vaikka tuo olisi kuinka tosissaan kirjoitettu (ainakin hää-kohta oli täyttä asiaa ja tällä hetkellä oikeastaan ainoa syy jonka takia toistaiseksi olen pysynyt kirkon jäsenenä), mieleeni hiipi väkisin loistava elokuva jossa parodioitiin aivan vastaavilla ajatuksilla. Itse pidin kyllä kovasti leffassa esitellystä uudesta kirkon keulakuvasta, Buddy Christ-hahmosta. =)

Täytyy kyllä sanoa että olen itsekin pettynyt ev.lut. kirkon toimintaan. Helsingissä asuvana saan kotiini roskapostia osoitteella varustettuna kerran viikossa. Koska tuo lehdykkä lentää roskikseen aina suoraan postipinosta, haluaisin osaltani vähentää ympäristön kuormitusta ja olla saamatta tuota lehteä. Lähetin viimeksi kesällä mailia Helsingin seurakuntayhtymään kysyäkseni sitä, miten tuosta lehdestä pääsisi eroon eroamatta kirkosta. Mitään vastausta ei ole kuulunut, joten asiakaspalvelussa olisi tosiaan petrattavaa. Nyt harkitsen ihan vakavasti eroavani kirkosta kokonaan, vain jotta saisin tuon paperisaasteen loppumaan.

Comments are closed.