Kirppuja torilla

Mindy oli ollut kirpparilla. Itselläni on ollut vuodenvaihteesta lähtien projektina myydä pois kotoa mukaani saamani lautaset, jotka ovat liian isoja (eivät mahdu kunnolla astianpesukoneeseen) sekä painavia ja näin ollen korvattiin siroilla 24h-astioilla.

Kyselin myyntipaikkaa nyysseistä ja valtaosa vastaajista kehoitti kääntymään yhden ja saman kaupan puoleen, Antiikki-Erik Abrahaminkadulla, lähellä Hietalahden toria. Kävin siellä kuluneella viikolla ja täti kertoi lautasista sekä niiden hinnoista ja sanoi vielä neuvoksi että parhaan hinnan (isoista jopa 10 euroa kappaleelta), saadakseen kannattaisi myydä ne pienissä erissä kirpparilla. Muuten hyvä ajatus, mutta en ole itse koskaan innostunut kirppareista (ainakaan myyjänä) enkä toisaalta tunne ketään kirpparifriikkiä, jonka voisi nakittaa myyntipuuhaan. Joten minulla on edelleen, kahdeksan kuukauden selvittelyn jälkeenkin, 6 pientä ja 12 isoa Arabian Ameno-sarjan (meniköhän se nyt oikein, harmittaa kun en kirjoittanut nimeä ylös vaan luotin muistiini) lautasta eikä edelleenkään paikkaa johon ne voisi myydä.

Comments are closed.