Kaikki eivät näemmä halua lukijoita

Intter Netin leetoin portaali yrittää saada itselleen parempaa Top-listan sijoitusta jättämällä osan kirjoituksistaan piiloon muilta kuin niiltä, jotka tulevat sivuille muka Pinserin personoidun blogilistan kautta. Arkistoon jouduttuaan kaikki osat ovat kyllä sitten luettavissa.

Kun ei asia ole niin yksinkertaista, minä käytän omassa blogissani olevaa listaa koska olen tehnyt tähän omaan blogiini ei-kludge-systeemin (kaikella kunnioituksella SamiK:n kekseliäisyydelle) jolla näen mistä lähtien päivitetyt blogit ovat lukematta. Lisäksi absumilla on IE:lle, Mozillalle ja Operalle sivupalkki joka myöskin hakee linkit personoidulta listalta mutta ei myöskään näytä kävijän tulevan nimenomaan Pinseristä, koska s1t.net tai absum.net ei ole peeloi… eikun leetoimman portaalin hyväksymä lähde vaikka täysin samaa dataa käyttävätkin.

Pitäköön tunkkinsa, prkl. Mulle riitti. ;)

Comments are closed.