Mahtava kesän kruunaus – ukkonen

Tulin töistä kotiin seitsemän aikoihin ja olin aikeissa lähteä kauppaan kun ulkoa alkoi kuulua jytinää. Vilkaisin olohuoneen ikkunasta ja Keskuspuiston vastakkaisella puolella oli tulossa todella mahtava ukkosrintama. Nappasin kameran, kourallisen akkuja ja lähdin autolla keskustaan ja vaikka kuvaustulos jäikin vähän laihaksi, sain jokusen (sisällöltään, ei laadultaan) melko mielenkiintoisen kuvan, kuten vaikka nyt tämäkin näpsäisy.

Kun hanat aukesivat, autoilu etenkin Sörnäisten Rantatiellä oli melko mielenkiintoista kun 60km/h kulkevat autot nostattavat yhtäkkiä vastaantulevan vesilätäkön melkoisen korkealle, onneksi mitään ei sattunut ainakaan itselleni. Jotenkin kyllä hiukan ihmetyttää miten esim. Merihakaan kulkevan kevyen liikenteen sillan alla oli sellaiset lätäköt kuin siellä oli, en itse nähnyt eteeni valehtelematta viiteen sekuntiin kun edellä ajanut Volvo-taksi hiukan roiski. =)

Kävin sitten vielä kymmenen aikoihin kävellen t-paidassa Tullinpuomin Shellillä ja mieleen palasivat lapsuuden leikit lämpimässä kesäsateessa..

Ensi viikon jälkeen syksy saa tulla.

Comments are closed.